2018. január 20. szombat, Fábián, Sebestyén

Hiperszuper bankfiókot nyit a B3 Takarék Alcsútdobozon


Teljesen automatizált bankfiókot indít a B3 Takarék Alcsútdobozon, közölte a Takarék Csoport az mfor.hu-val.

Az alkalmazottak nélküli egység a nap 24 órájában működik, ráadásul komplexebb szolgáltatásokat nyújt, mint egy bankfiók. Az ügyfelek ugyanis nem csak a pénzügyeiket intézhetik itt – például utalhatnak, be- és kifizethetnek pénzt ATM-n keresztül, leadhatják a személyi kölcsön igényléseiket –, hanem részben postai szolgáltatásokat is lebonyolíthatnak, sőt még a szerencsejátékok (lottó, totó) is elérhetők lesznek a Takarék Smart Pointra keresztelt létesítményben. A közlemény szerint a mai nappal nyitó fiókban elektromos autó és telefon töltésére alkalmas napelemes pad is található.

Ugyan az egység alkalmazottak nélkül fog működni, de a nyitást követő első két hónapban a normál üzleti nyitvatartás alatt lesz egy banki alkalmazott a helyiségben, aki viszont kizárólag a technikai eszközök használatában segíti majd az ügyfeleket.

Élőmohafal tisztítja a levegőtÉlőmohafal tisztítja a levegőt

"A Takarék Csoport innovációi, fejlesztései azt célozzák, hogy a magyar lakosok számára elérhetővé váljanak a magas színvonalú banki szolgáltatások, függetlenül attól, hogy az ügyfelek nagy városokban vagy kisebb vidéki településeken élnek" – jelentette ki Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója az automatizált bankfiók ünnepélyes átadásakor. Hozzátéve: az automatizált bankfiók és a november elejétől elérhető mobilapplikáció mindenekelőtt a technológiai fejlesztések iránt fogékony rétegeknek teszi kényelmesebbé a bankolást.

mfor.hu

Megosztom facebook-on | tweet on twitter

Olvasta már?